Casino

Viihde24

Ysärifestivaali tuo kaikki kovimmat 90-luvun artistit Helsinkiin elokuussa

9. päivä huhtikuuta 2014 kello 12:12 kategoriaan

Ysärimusiikki on edelleen pop. Tästä kertoo myös Helsingissä elokuun lopussa järjestettävä suuri tapahtuma We Love the 90’s. Festareilla tullaan näkemään ja kuulemaan monia 90-luvun huippuartisteja. Kaksipäiväisillä festareilla esiintyvät muun muassa E-Type, Dr. Alban, DJ Bobo ja Haddaway (kuvassa).

Artistikattaus on todella nimekäs, ja mukana on paljon tuttuja nimiä 90-luvun pop-musiikista. Varmistuneet esiintyjät ovat: E-Type, Dr. Alban, DJ Bobo, Haddaway, E-Rotic, Günther, Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders, Bad Boys Blue, Pandora, Basic Element, Captain Jack, Mr. President, Sash, Alexia, Capella, Rednex ja Captain Hollywood.

Festareilla nähdään myös nämä kotimaiset artistit: Aikakone, CatCat, DJ Matti Airaksinen, Hausmylly ja Waldo’s People.

We Love the 90’s -festivaalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 29.-30. päivä elokuuta. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 11. huhtikuuta.

90-luvun musiikin ystäviä hemmottellaan tänä vuonna enemmänkin, sillä heinäkuun alussa Jämsän Himoksella vietetään Jysäri-festivaaleja. Siellä suurimpina artistiniminä ovat muun muassa Scooter, Captain Jack, E-Type, Modern Talking, 2Unlimited ja Solid Base.

Lähteet: Voice, Metro, Jysäri, Wikipedia)

Jutun avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/465

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24