Casino

Viihde24

Uusi Angry Birds -peli eroaa täysin edeltäjistään - katso pelitraileri!

16. päivä lokakuuta 2013 kello 14:22 kategoriaan

Suomalaisen yhtiön Rovio Entertainmentin uusin Angry Birds -peli julkaistaan joulukuussa. Peli on nimeltään Angry Birds Go! ja se eroaa täysin edeltäjistään. Pelissä ajetaan nimittäin kilpaa alamäkiajossa – katso traileri alta!

Uutuuspelissä voi päivittää ajovälinettä, kisaamassa on lukuisia hahmoja eri super-voimineen ja kaikki tämä uudenlaisessa 3D-maailmassa. Peli julkaistaan joulukuun 11. päivä iOS-, Android-, Windows Phone 8- ja BlackBerry 10 -laitteille.

Saagan edellisiin peleihin kuuluvat muun muassa Angry Birds Star Wars, Angry Birds Rio sekä Facebookiin tehty Angry Birds Friends. Tänä keväänä sai ensiesityksensä myös Angry Birds Toons -televisiosarja. Angry Birds -elokuvakin on tekeillä, ja se saa ensi-iltansa 1.7.2016.

Otsikon kuva: Angrybirdsnest.com
Lähde: Rovio Entertainment Youtube

Jutun avainsanat: , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/390

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24