Casino

Viihde24

The Voice of Finlandin kolmas kausi alkaa - mukana nämä tutut julkkikset!

3. päivä tammikuuta 2014 kello 12:14 kategoriaan

The Voice of Finland starttaa tänään illalla esitettävällä kolmannen tuotantokauden ensimmäisellä jaksolla. Kisaamassa mukana on muun muassa Tapio Suomisen ex-puoliso Ann Wikström ja radiojuontaja Toni Laaksonen. Ohjelman uutena takahuoneen juontajana aloittaa Jenni Alexandrova (kuvassa).

Alexandrova on aiemmin ollut Radio Rockin Korporaatiossa sekä juontanut Kuninkaalliset häät -ohjelmaa. Uusina tähtivalmentajina ohjelmassa aloittavat ex-PMMP-solisti Mira Luoti ja iskelmälaulaja Anne Mattila. Michael Monroe ja Elastinen jatkavat tähtivalmentajina edelleen, ja ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Axl Smith.

Kisa on kerännyt suuren suosion, sillä tälle kaudelle haki kaikkiaan 2 100 laulajaa. Perjantaina 3. tammikuuta esitettävässä avausjaksossa esiintyy 13 laulajakandidaattia; mukana ovat muun muassa vapaaottelija Suvi Salmimies, maailmaa nähnyt muusikko Lee Angel ja kilpailun nuorin laulajakokelas Hulda Jokinen.

Katso lista kaikista tämän kauden kisaajista tästä.

Lähde: Nelonen
Otsikon kuva: Menaiset

Jutun avainsanat: , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/439

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24