Casino

Viihde24

Tämän hetken kuumin vloggaaja-nimi on Smoukahontas - suomalaisen hittivideoilla jo yli 7 miljoonaa katselua!

11. päivä maaliskuuta 2014 kello 14:23 kategoriaan

Netissä leviävät videot nousevat tunnetusti massivisiksi tapauksiksi vain muutamien tuntien aikana. Tämän sai kokea viime viikolla pietarsaarelainen Sara-Marié, joka tunnetaan paremmin nimimerkillä Smoukahontas. Hän valloitti sosiaalisen median tekemällään siansaksa-kielivideollaan.

Smoukahontasin julkaisema hittivideo What Languages Sound Like To Foreigners sai paljon huomiota myös sen takia, että ihmiset eivät ymmärtäneet videon tarkoitusta. Moni epäili vloggaajan aitoutta sillä järjettömällä perusteella, ettei videon lausahdukset oikeasti tarkoita mitään. Videota on katsottu jo yli 7 miljoonaa kertaa – katso hittivideo alta:

Video sai myös paljon palautetta siitä, ettei kielten lausuminen kuulosta tarpeeksi oikealta. Tähän Smoukahontas postasi seuraavan vastausvideon:

Saran noustua julkisuuteen moni lähetti hänelle palautetta, jossa haluttiin kuulla vloggaajan laulutaitoja. Smoukahontas-nimimerkin takaa paljastuikin kielilahjojen lisäksi myös todella taitava laulaja:

Videopäivitysten lisäksi Smoukahontasilla on myös oma Instagram-sivu ja Facebook-sivu.

Lähde: Youtube

Jutun avainsanat: , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/456

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24