Casino

Viihde24

Suomalaisfutari mukana uudessa mainosvideossa - vuorokaudessa miljoonaa katselukertaa!

23. päivä huhtikuuta 2014 kello 16:36 kategoriaan

Castrol julkaisi eilen uuden nettivideon, jossa brasilialainen jalkapallotähti Neymar haastaa autokuski Ken Blockin eräänlaiseen rangaistuslaukauskilpailuun. Haasteessa Neymarin apuna toimii suomalainen maalivahti Lassi Hurskainen, joka on tuttu ilmiömäisen taitavista nettivideoistaan.

Uusi mainosvideo on nimeltään Castrol Footkhana: Neymar Jr. v Ken Block. Video keräsi julkaisunsa jälkeen ensimmäisen vuorokauden aikana yli miljoona katselukertaa. Katso video alta:

Brasilialainen jalkapalloilija Neymar pelaa Espanjan La Liga -sarjaa FC Barcelonan riveissä. Vasta 22-vuotias supertähti on myös edustanut maataan myös muun muassa kahden vuoden takaisissa Lontoon olympialaisissa.

Yhdysvaltalainen Ken Block tunnetaan parhaiten rallikuskina, ja hänen San Franciscossa kuvattua Gymkhana-videotaan on katseltu Youtubessa reilut 60 miljoonaa kertaa.

LÄHTEET: Youtube, Wikipedia

Jutun avainsanat: , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/467

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24