Casino

Viihde24

Suomalainen lyhytelokuva sai Oscar-ehdokkuuden

16. päivä tammikuuta 2014 kello 16:33 kategoriaan

Selma Vilhusen ohjaama ja Kirsikka Saaren käsikirjoittama lyhytelokuva Pitääkö mun kaikki hoitaa? on saanut tänään Oscar-ehdokkuuden. Se on mukana lyhytelokuva-sarjassa neljän muun elokuvan kanssa.


Selma Vilhunen

Pitääkö mun kaikki hoitaa? on 7-minuuttinen komediaelokuva, joka kertoo perheen kiireisestä aamusta. Elokuvassa perheen äiti (Joanna Haartti) päättää, että asiat hoituu parhaiten kun tekee kaiken itse.

Aiemmin suomalaisista ainoastaan Aki Kaurismäki on saanut Oscar-ehdokkuuden. Hänen elokuvansa Mies vailla menneisyyttä oli ehdolla parhaan vieraskielisen elokuvan Oscarin saajaksi, mutta voittoa ei tullut.

Katso kaikki tämän vuoden Oscar-ehdokkaat tästä. Oscarit jaetaan 2. maaliskuuta (sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa) Los Angelesissa.

Kuvat: Hollywoodreporter, Mediametka
Lähde: IS, Imdb

Jutun avainsanat: , , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/441

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24