Casino

Viihde24

Nightwish-säveltäjän hyväntekeväisyysbiisillä mukana moni suomalainen ykkösartisti - katso tuore musiikkivideo!

9. päivä toukokuuta 2014 kello 15:19 kategoriaan

Tunnetut suomalaiset artistit yhdistivät voimansa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi. Nightwish-yhtyeelleen säveltävä Tuomas Holopainen vastasi uuden Lohtu -kappaleen musiikista. Mukana laulamassa ovat muun muassa Jenni Vartiainen, Chisu, Cheek, Lauri Ylönen ja Samu Haber.

Muita Lohtu-kappaleessa esiintyviä artisteja ovat Jari Sillanpää, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa ja Samuli Edelmann.

Yllä mainitut esiintyjät kokoontuvat myös suureen hyväntekeväisyyskonserttiin, joka järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 6. kesäkuuta 2015. Live Aid ULS2017 -konsertissa mukana on myös yli satahenkinen orkesteri, kuoro ja Radion Sinfoniaorkesterin kapellimestari Hannu Lintu.

Lähde: Soundi.fi

Jutun avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/471

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24