Casino

Viihde24

Hobitti-elokuva laajentuukin trilogiaksi

31. päivä heinäkuuta 2012 kello 02:51 kategoriaan

Viime vuoden joulukuussa julkaistiin ennakkopaloja tulevasta Hobitti – Odottamaton matka (The Hobbit – An Unexpected Journey) -elokuvasta. Filmin ohjaaja/tuottaja Peter Jackson antoi eilen lausunnon, että tarina tuleekin laajentumaan elokuva-trilogiaksi.

Jackson kaavaili alunperin tekevänsä Hobitti-tarinasta kaksiosaisen elokuvan, mutta nyt kuvausten päätyttyä hän halusi laajentaa teosta vielä kolmanteen osaan.

“Vasta kuvauksien lopussa tulee tilaisuus istua alas ja katsoa tehtyä filmiä. Niin paljon jäisi tarinaa jäisi kertomatta, jos emme käyttäisi tätä tilaisuutta”, Jackson kommentoi asiaa Facebook-sivullaan.

Hobitti-trilogia perustuu kirjailija J.R.R. Tolkienin samannimiseen teokseen, ja sen tapahtumat sijoittuvat ajalle ennen Taru sormusten herrasta -menestys-saagaa. Hobitti-elokuvan päähenkilöä, Bilbo Reppulia, näyttelee Martin Freeman.

Reuters.com

Jutun avainsanat: , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/252

Kommentit

Petri

25. päivä elokuuta 2012

Hobitti on yksi tämän vuoden odotetuimpia elokuvia ainakin minun kannaltani. Toinen mitä odotan on James Bond. Se taitaa tulla valkokankaille joskus syksymmällä. Ehkä lokakuussa.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24