Casino

Viihde24

Diktaattori heitti tyytymättömän naisen jätesäkissä mereen

20. päivä toukokuuta 2012 kello 19:02 kategoriaan

George Clooneyn ex-kumppani Elisabetta Canalis oli muutama päivä sitten risteilyllä itse Diktaattorin (Sacha Baron Cohen) kanssa. Hieronnan jälkeen isäntä esitteli “pikku-diktaattoriaan” leidille, mutta tämä vain nauroi eikä ollut vaikuttunut näkemästään. Diktaattorillehan ei naureta näin päin naamaa, joten pienen kamppailun jälkeen tilanne saatiin päätökseen: nainen heitettiin jätesäkissä laidan yli mereen.

Tunnetusti täysillä rooliinsa eläytyvä Sacha Baron Cohen järjesti tämän shown jahdilla, välimeren rannalla. Elisabetta Canalis suoriutui sen verran uskottavasti roolistaan, että paparazzi-kuvilla luotiin Diktaattorin tyyliin sopiva skandaali-sketsi.

Katso loputkin kuvat tästä

Jutun avainsanat: , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/215

Kommentit

Petri

25. päivä elokuuta 2012

Diktaattorin edeltäjä, olisikohan ollut Zohan, tuli muutama päivä sitten telkkarista. Se oli huomattavasti viihdyttävämpi kuin tämä viimeisin räpellys. :-/

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24