Casino

Viihde24

Axl Smith sai uuden työpaikan

18. päivä maaliskuuta 2016 kello 08:24 kategoriaan

Uhkapeluri.com sivusto uutisoi, että Axl Smith aloittaa pian uudessa työssään.

Maaliskuussa 2016 paljastui epäily, että Smithin asunnossa ollut kamera oli kuvannut kuvauksesta tietämättömiä naisia näiden ollessa seksiaktissa Smithin kanssa. Salakatselu päätyi poliisille ja asiasta syntyneen kohun johdosta Smith on joutunut vetäytymään useista työtehtävistään.

Axl Smithin salakatselu soppaan on sittemmin liitetty myös muusikko Kashmir ja tosi-tv tähti Maisa Torppa. Seiska lehden mukaan Maisa Torpalla ja Axl Smithillä on ollut suhde joskus noin vuosi sitten ja Axl Smithin salakatselu tapaukseen liittyen poliisi on yrittänyt tavoittaa Maisa Torppaa, joka on tällä hetkellä kuvausmatkalla Espanjassa.

Lukijamme odottavat jo kovasti Axl Smithin ja Maisa Torpan seksivideoa. Valitettavasti emme ole vielä saaneet käsiimme Maisa Torpan ja Axl Smithin seksivideoa, mutta heti kun se julkaistaan olemme taatusti ensimmäisten joukossa kertomassa asiasta. Axl Smithin ja Maisa torpan seksivideoa odotellassa voit tsekata Maisa Torpan Alastonkuvat

Jutun avainsanat: , , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/526

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24