Casino

Viihde24

Kuuma 44-vuotias Jennifer Aniston stripparina - katso kuva ja traileri!

26. päivä toukokuuta 2013 kello 16:29 kategoriaan

Kun puhutaan hyvin säilyneistä Hollywood-tähdistä, ei voi olla mainitsematta Jennifer Anistonia. Aniston täytti tänä vuonna 44 vuotta, ja fyysisesti hän näyttää olevan elämänsä kunnossa. Elokuun 9. päivä jenkki-ensi-iltansa saavassa We’re the Millers -elokuvassa Aniston esittää stripparia. Leffan trailerissa voimme ihailla kaunottaren tanssitaitoja, kun hän antaa tyylinäytteen alusvaatteisillaan.

Elokuva kertoo hieman tavallisesta poikkeavasta perheestä: äiti on strippari ja isä (Jason Sudeikis) on ison luokan huumediileri. Kun meksikolaiset diilerit kuumottavat ja uhkailevat perhettä, strippari-äiti harhauttaa kiinnittämällä huomion tanssiesitykseensä, jossa vaatteet lähtevät nopeasti päältä. Anistonin märkä vartalo näyttää harhauttavan pahisten lisäksi myös perheen teinipojan.

Still-kuva trailerista:

Lähde: The Voice
Kuva: Dome

Jutun avainsanat: , , , , , . Klikkaamalla avainsanaa listataan muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Jutun lyhyt osoite on viihde24.com/314

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, eikä sitä näytetä julkisesti.


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24