Casino

Viihde24

viidakon tähtöset

Aiheeseen viidakon tähtöset liittyvät jutut.

Viidakon tähtöset 3 - ketkä kisaajista ovat esiintyneet alastonkuvissa?

Julkaistiin 9. huhtikuu 2014

Baywatch-näyttelijöiden Selviytyjät” eli kotoisammin Viidakon tähtöset starttaa tänään kolmannen tuotantokauden voimin. Mukana on 11 kaunotarta, ja luvassa on jälleen konflikteja ja kissatappeluita. Kyllähän kisassa taistellaan rahoistakin, mutta kenellä on isoimmat silikonit?

Lue kokonaan…

Vihdoin tämäkin viidakon tähtönen ja BB-kisaaja poseeraa alastonkuvissa!

Julkaistiin 4. helmikuu 2014

Hän seikkaili Viidakon tähtösten toisella kaudella monen muun kaunottaren kanssa. Televisioura jatkui tämän jälkeen Julkkis Big Brotherissa. Nyt kaikki loputkin vaatteet lensivät pois, kun hän riisuutui tuoreisiin alastonkuviin.

Lue kokonaan…

Viidakon tähtöset 3: nämä 10 kaunotarta lähtevät kisaamaan viidakkoon

Julkaistiin 22. marraskuu 2013

Kolmas lastillinen naisia lähetetään viidakkoon, kun Viidakon tähtöset -TV-sarja palaa ensi keväänä ruutuihin. Ohjelmaa juontaa tällä kertaa julkisuuteen palaava “passi-ja-hammasharja” Tino Singh. Mukana on kymmenen kaunista naista, tässä he ovat:

Lue kokonaan…

Lisää Viidakon Tähtösiä ensi keväänä - ohjelmalle uusi juontaja!

Julkaistiin 4. marraskuu 2013

Juorupalstojen suosikkisarja Viidakon Tähtöset jatkuu jälleen vuoden 2014 keväällä. Luvassa on uudet tähtöset, uusi viidakko sekä uusi juontaja. Aiemmat kaksi tuotantokautta ohjelmaa juontanut Stand up -koomikko Ali Jahangiri jää pois, kun kolmannen tuotantokauden juontaa Tino Singh (kuvassa).

Lue kokonaan…

Paljasta pintaa ja uhkeita muotoja tällä kertaa pellon laidalla? Tässä ovat Maatilan prinsessat!

Julkaistiin 12. syyskuu 2013

Ensin Viidakon tähtöset, sitten Aurinkorannan tähtöset ja nyt Maatilan prinsessa. Juorulehtien julkkisnaisia on tällä kertaa koottu uuteen TV-realityyn nimeltään Maatilan prinsessa. Ohjelma nähdään TV5-kanavalla 8. lokakuuta alkaen, ja ohjelmaa juontaa radiosta tuttu Juha Valvio. Mukana ovat muun muassa Tukiaisten nuorempi sisar Jasmine, Big Brotherista tutut Henna ja Suvi sekä hallitseva Miss Helsinki ja huhujen mukaan Cheekin heila Kelly Kalonji.

Lue kokonaan…

Mä oon never heard susta - ja muut BB-Nikon parhaat!

Julkaistiin 22. toukokuu 2013

Viidakon Tähtöset 2 -sarjan moottoriturpa Niko Saarinen on sanonut ohjelmien aikana mielipiteensä omaan tyyliinsä asiasta kuin asiasta. Nikon ulosanti on ollut yhtä tykitystä ensimmäisestä jaksosta lähtien. Otsikoihin hän pääsi kunnolla, kun hänellä oli riitaa kanssakilpailijan, fitness-malli Emmi Lehtomaan kanssa.

Lue kokonaan…

Viidakon Tähtöset 2 alasti - katso kuvat!

Julkaistiin 9. huhtikuu 2013

Viidakon Tähtösten toisella tuotantokaudella on mukana jälleen monia muodokkaita kaunottaria. Mutta onko tällä kertaa viidakossa enemmän silikonia kuin aikaisemmin? Ketkä tähtösistä ovat paljastaneet kaikkensa kameran edessä? Katso kuvat alta!

Lue kokonaan…

Tähtöset palaavat - oletko valmis kakkoseen?

Julkaistiin 19. maaliskuu 2013

Torstaina 11. huhtikuuta se alkaa: Viidakon Tähtöset 2! Joukko neitosia (ja yksi mies) pääsee jälleen tarpomaan Aasian viidakoihin. Mitä kuukausi ilman seksiä ja tupakkaa saa aikaan? Katso ennakkofiilistelyt alta!

Lue kokonaan…

Henna Kalinainen ja Vanilla puistossa

Julkaistiin 5. heinäkuu 2012

Viidakon ja aurinkorannan tähtönen Henna Kalinainen erosi hiljattain miehensä Antti Kurhisen kanssa. Nyt lohtua ulkoiluun tuo onneksi pieni Vanilla-koira. Henna kävi ulkoiluttamassa Vanillaa kesäisessä Kaivopuistossa.

Lue kokonaan…

Aurinkorannan tähtönen rantatunnelmissa

Julkaistiin 28. toukokuu 2012

Kesä on täällä taas, ja saamme nauttia lämmön lisäksi vähäpukeisista auringonpalvojista. Subin uudessa nettisarjassa Aurinkorannan Tähtöset pyöritään Espanjan aurinkorannoilla kepeissä bikineissä. Kolmen ex-Viidakon Tähtöset -sarjalaisen lomamatka kulkee rennoissa tunnelmissa, kun he pääsevät tutustumaan rannan lisäksi paikalliseen elämäntyyliin. Tältä näyttää yhden tähtösen ranta-look!

Lue kokonaan…

Tähtöset siirtyvät viidakosta aurinkorannalle

Julkaistiin 26. toukokuu 2012

Samalla kun Viidakon Tähtöset -sarjassa eletään jännittäviä hetkiä viimeisen pudotuksen ja finaalinelikon taistellessa rahakilpailussa, lähti käyntiin nettishow Aurinkorannan Tähtöset. Subin netissä esitettävässä sarjassa seikkailee kolme viidakosta tuttua naista: Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään, ja siinä blondikolmikko starttaa matkaan lentokentältä, vaikka Hennalle matkan kohdemaa on vielä vähän hakusessa.

Lue kokonaan…

Viidakon Tähtöset alasti - katso kuvat!

Julkaistiin 9. huhtikuu 2012

Kymmenen tähtöstämme on viettänyt jo jonkun aikaa keskellä viidakkoa. Taifuunit- ja Viidakon Tiikerit -joukkueet ovat ottaneet yhteen, ja etenkin Martina Aitolehti on nostattanut kärkevillä puheillaan joidenkin niskakarvat pystyyn. Nyt annamme kuitenkin tyttöjen ulkoisten olemusten kamppailla keskenään: tässä Viidakon Tähtösiä luonnonasuissaan, olkaa hyvä!

Lue kokonaan…

Toimintaa ja paljasta pintaa: Viidakon tähtöset Subilla

Julkaistiin 1. maaliskuu 2012

Mitä tapahtuu kun keskelle Thaimaan viidakkoa pystytetään leiri, johon laitetaan 10 julkkisnaista? Tunteenpurkauksia, vääntöä ja selviytymistä sekä tietysti tissejä ja paljasta pintaa. Luvassa on paljon muodokkaita naisvartaloita sekä näiden henkisiä taisteluita. Mukana kilpailemassa muun muassa Henna Kalinainen, Playboy:ssakin esiintynyt Susanna Penttilä, Martina Aitolehti ja Susanna Ingerttilä (ent. Sievinen).

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24