Casino

Viihde24

maisa torppa

Aiheeseen maisa torppa liittyvät jutut.

Axl Smith sai uuden työpaikan

Julkaistiin 18. maaliskuu 2016

Lukijamme odottavat jo kovasti Axl Smithin ja Maisa Torpan seksivideoa. Valitettavasti emme ole vielä saaneet käsiimme Maisa Torpan ja Axl Smithin seksivideoa, mutta heti kun se julkaistaan olemme taatusti ensimmäisten joukossa kertomassa asiasta. Axl Smithin ja Maisa torpan seksivideoa odotellassa voit tsekata Maisa Torpan Alastonkuvat

Uhkapeluri.com sivusto uutisoi, että Axl Smith aloittaa pian uudessa työssään.

Lue kokonaan…

Tähtöset siirtyvät viidakosta aurinkorannalle

Julkaistiin 26. toukokuu 2012

Samalla kun Viidakon Tähtöset -sarjassa eletään jännittäviä hetkiä viimeisen pudotuksen ja finaalinelikon taistellessa rahakilpailussa, lähti käyntiin nettishow Aurinkorannan Tähtöset. Subin netissä esitettävässä sarjassa seikkailee kolme viidakosta tuttua naista: Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään, ja siinä blondikolmikko starttaa matkaan lentokentältä, vaikka Hennalle matkan kohdemaa on vielä vähän hakusessa.

Lue kokonaan…

Viidakon Tähtöset alasti - katso kuvat!

Julkaistiin 9. huhtikuu 2012

Kymmenen tähtöstämme on viettänyt jo jonkun aikaa keskellä viidakkoa. Taifuunit- ja Viidakon Tiikerit -joukkueet ovat ottaneet yhteen, ja etenkin Martina Aitolehti on nostattanut kärkevillä puheillaan joidenkin niskakarvat pystyyn. Nyt annamme kuitenkin tyttöjen ulkoisten olemusten kamppailla keskenään: tässä Viidakon Tähtösiä luonnonasuissaan, olkaa hyvä!

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24