Casino

Viihde24

kuvat

Aiheeseen kuvat liittyvät jutut.

Alastonkuvat vuotaneet takaisin nettiin - kuvissa mm. Sara Chafak ja Mia Ehrnrooth

Julkaistiin 9. joulukuu 2014

Monen suomalaisen naisnäyttelijän taiteellisia alastonkuvia on vuodettu takaisin nettiin. Kyseessä on kuvaaja Henrik Karlbergin vuosia sitten otetut kuvat. Otokset olivat näkyvillä aiemmin tänä vuonna Karlbergin kotisivuilla, mutta ne otettiin sieltä pois. Kuvissa esiintyy lukuisia suomalaisia naisnäyttelijöitä:

Lue kokonaan…

Pamela Anderson todella timmissä kunnossa - 46-vuotiaana näyttävissä alastonkuvissa!

Julkaistiin 25. maaliskuu 2014

Helmikuussa 1990 hänet valittiin Playboy-lehden kuukauden Playmate-tytöksi. Nyt 24 vuotta myöhemmin Pamela Anderson näyttää olevansa elämänsä kunnossa. Katso uudet näyttävän sensuellit alastonkuvat!

Lue kokonaan…

Pääseekö näillä kuvilla Playboy-lehteen - katso Marianne Kallion tissikuvat!

Julkaistiin 13. joulukuu 2013

Pari viikkoa sitten uutisoimme Marianne Kallion Playboy -koekuvauksista, ja nyt kuvat ovat valmiita julkaistaviksi! Katso kuvat ja arvioi itse, onko Marianne seuraava suomalainen Playboy-pupu?

Lue kokonaan…

BB-talossa viuhahdusten yö - Anu ja Johanna rinnat paljaana!

Julkaistiin 11. lokakuu 2013

Kaikki lähti siitä, kun Jori lupasi viuhahtaa joka päivä, mikäli pääsee Julkkis Big Brotherin finaaliviikolle. Viimeisen viikon torstaina Jori esittelikin strippaustaitojaan viuhahtaen alasti paljuun. Talon naisasukkaat Anu ja Johanna innostuivat myös riisumaan bikiniensä ylä- ja alaosia!

Lue kokonaan…

Rihanna rohkeissa kuvissa - latasi itse kuvat nettiin!

Julkaistiin 1. lokakuu 2013

Internetin kuvapalveluiden kulta-aikana saamme jatkuvasti nähdä julkkisten postaamia paljaspintaisia kuvia itsestään. Pop-tähti Rihanna on tottunut kohauttamaan kuvillaan, ja taas saatiin yksi koriste lisää tähän kakkuun.

Lue kokonaan…

Cheekin musavideolla esiintynyt malli rohkeissa kuvissa

Julkaistiin 23. elokuu 2013

Kaksi viikkoa sitten julkaistu Cheekin uusi musiikkivideo kerännyt virallisella Youtube-kanavallaan jo lähes kaksi miljoonaa katselua. Kappaleen Timantit on ikuisia videolla näyttelee isossa roolissa Cheekin lisäksi Anniina Puonti. Mallin töitä tekevä Puonti on aikaisemmin tänä vuonna poseerannut rinnat paljaana rohkeissa kuvissa.

Lue kokonaan…

Justin Bieber esiintyi isoäidilleen - yllään ainoastaan kitara!

Julkaistiin 12. elokuu 2013

Erityisesti nuorten tyttöjen suosiosta nauttiva Justin Bieber on ollut viime aikoina kyseenalaisissa otsikoissa. Hänet on yhdistetty alkoholiin ja huumeisiin, ja hänen töykeää käytöstään on arvosteltu. Ainakaan arvostelua ei vähennä nyt julkisuuteen vuotaneet kuvat, joissa nuori Bieber esiintyy alasti ainoastaan kitara alapäänsä suojana.

Lue kokonaan…

Estradilla Janica Kortman - uudet alastonkuvat!

Julkaistiin 12. elokuu 2013

Big Brother -voittaja Janica Kortman kertoi aikaisemmin tänä vuonna lopettaneensa eroottisen tanssijan uransa. Eroottisen mallin uraansa hän ei kuitenkaan vielä ole lopettanut – “BB-Janica” esiintyi jälleen uusissa alastonkuvissa.

Lue kokonaan…

Lady Gaga tempaisi taas - esiintyy alasti taidevideolla!

Julkaistiin 9. elokuu 2013

Pop-tähti Lady Gaga on tottunut shokeeraamaan yleisöä asusteillaan ja tempauksillaan. Hänen tuorein aluevaltauksensa on Abramovic Method, jonka tarkoituksena on nostattaa osallistujan fyysisen ja henkisen kokemuksen tietoisuutta nykyhetkessä. Metodiin kuuluu ilmeisesti myös luonnonasussa oleminen, ainakin tämän esittelyvideon perusteella.

Lue kokonaan…

Lindsay Lohan alasti uuden elokuvansa kuvauksissa - kuvat vuotivat julkisuuteen!

Julkaistiin 6. elokuu 2013

Ex-lapsitähti Lindsay Lohan on ollut viime aikoina lööpeissä lähinnä päihdeongelmiensa takia. Vieroituksessa useamman kerran käynyt nainen esiintyy kuitenkin uudessa The Canyons -leffassa. Leffan kuvauksista on vuotanut julkisuuteen otoksia, joissa 27-vuotias Lohan esiintyy täysin alasti. Onko kyse vain tempauksesta, jolla Lohanille ja elokuvalle saataisiin lisää julkisuutta? Niin tai näin, tältä Lindsay näyttää ilman rihmankiertämää:

Lue kokonaan…

Maailman kuuluisin teinivaimo sonnustautui salaatinlehtiin, poseerasi kasvinsyönnin puolesta

Julkaistiin 1. elokuu 2013

Teinivaimo Courtney Stodden tietää, kuinka päästä lööppiotsikoihin. Hän on aikaisemminkin edustanut PETA-eläinsuojelujärjestöä, ja nyt oli vuoro marssia kadulle. Päälleen Stodden oli laittanut ainoastaan vihreillä salaatinlehdillä koristellut bikinit. Mitä hän halusi tempauksellaan kertoa – katso bikiniposeeraus- ja haastatteluvideo alta!

Lue kokonaan…

Pelivisan juontaja innostui suorassa lähetyksessä – esiintyi rinnat paljaana!

Julkaistiin 26. heinäkuu 2013

Meillä Suomessa on viime viikkoina kauhisteltu sitä kuinka TV-visan juontaja raivoaa Nelosen Tiedä ja voita -ohjelmassa. Saksassa on kuitenkin tajuttu jo useampi vuosi sitten, mikä on mukavempi ja harmittomampi tapa viihdyttää tv-visan katsojia – näytä tissit!

Lue kokonaan…

Superblondi latasi alastonkuvia Twitteriin: ”Haluan olla trendikäs”

Julkaistiin 25. heinäkuu 2013

Hiljattain kesän 2013 seksikkäimmäksi julkkikseksi valittu superblondi Marianne Kallio teki sen, mitä moni superjulkkis maailmalla: latasi itsestään alastonkuvia Twitteriin. Asiasta uutisoineen Metropoli.netin mukaan Marianne halusi tehdä ”trendikkäitä paljastus twiittejä, jotka ovat suosittuja maailmalla.” Muodokas blondi halusi olla tässä trendissä edelläkävijä Suomessa – tässä 19-vuotiaan Mariannen alkuviikosta postaamat alastonkuvat:

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24