Casino

Viihde24

kelly kalonji

Aiheeseen kelly kalonji liittyvät jutut.

Tässä ovat Miss Helsinki 2014 -finalistit!

Julkaistiin 5. marraskuu 2013

Vuoden 2013 Miss Helsinki on paljon julkisuudessa esiintynyt Kelly Kalonji, jonka muun muassa virheellisesti uutisoitiin seurustelevan Cheekin kanssa. Kalonji pitää titteliä hallussaan vielä pari kuukautta, kunnes uusi Miss Helsinki valitaan ensi tammikuussa.

Lue kokonaan…

Maatilan prinsessat alasti – katso kuvat!

Julkaistiin 4. lokakuu 2013

Tuorein TV:n reality-pläjäys Maatilan prinsessa nähdään TV5-kanavalla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 8.lokakuuta alkaen. Prinsessa-katraaseen kuuluu monia viihdelehtien kohujulkkiksia, jotka ovat esiintyneet vähäpukeisina useita kertoja. Tässä teille esittelyssä Maatilan prinsessat – alasti!

Lue kokonaan…

Paljasta pintaa ja uhkeita muotoja tällä kertaa pellon laidalla? Tässä ovat Maatilan prinsessat!

Julkaistiin 12. syyskuu 2013

Ensin Viidakon tähtöset, sitten Aurinkorannan tähtöset ja nyt Maatilan prinsessa. Juorulehtien julkkisnaisia on tällä kertaa koottu uuteen TV-realityyn nimeltään Maatilan prinsessa. Ohjelma nähdään TV5-kanavalla 8. lokakuuta alkaen, ja ohjelmaa juontaa radiosta tuttu Juha Valvio. Mukana ovat muun muassa Tukiaisten nuorempi sisar Jasmine, Big Brotherista tutut Henna ja Suvi sekä hallitseva Miss Helsinki ja huhujen mukaan Cheekin heila Kelly Kalonji.

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24