Casino

Viihde24

julkkis big brother

Aiheeseen julkkis big brother liittyvät jutut.

Tauski perui keikkansa kännäämisen takia - seuraavaksi BB-taloon?

Julkaistiin 12. elokuu 2013

Kangasalan ja Mäntän paikallispubien asiakkaat joutuivat pettymään viime viikonloppuna, kun Tauski, oikealta nimeltään Tauno Peltonen, perui sovitut keikkansa. Hänen oli tarkoitus esiintyä lauantai-iltana ensin Kangasalan Suoraman Pubissa kello 22, ja tämän jälkeen Mäntän Old Alexanderissa. Artisti itse ei vastannut puhelimeen lipunmyyjänä toimineen keikkamyyjän yrittäessä tavoittaa häntä. Lopulta Tauskin kuski saatiin langan päähän, ja syy keikkojen peruuntumiseen ei ollut yllättävä.

Lue kokonaan…

Syyskuussa alkava Julkkis Big Brother on kamalampi kuin koskaan!

Julkaistiin 1. elokuu 2013

Tai ainakin näin on, mikäli tuoretta BB-traileria on uskominen. Vielä on kuukausi aikaa siihen kun kamerat käynnistyvät julkkisten asuttamassa Big Brother -talossa. Nyt on julkaistu jo traileri, jossa kysytään kaduntallaajilta, mitä mieltä he ovat Julkkis BB:stä.

Lue kokonaan…

Superblondi latasi alastonkuvia Twitteriin: ”Haluan olla trendikäs”

Julkaistiin 25. heinäkuu 2013

Hiljattain kesän 2013 seksikkäimmäksi julkkikseksi valittu superblondi Marianne Kallio teki sen, mitä moni superjulkkis maailmalla: latasi itsestään alastonkuvia Twitteriin. Asiasta uutisoineen Metropoli.netin mukaan Marianne halusi tehdä ”trendikkäitä paljastus twiittejä, jotka ovat suosittuja maailmalla.” Muodokas blondi halusi olla tässä trendissä edelläkävijä Suomessa – tässä 19-vuotiaan Mariannen alkuviikosta postaamat alastonkuvat:

Lue kokonaan…

Syksyllä se alkaa - Suomen Julkkis Big Brother!

Julkaistiin 5. maaliskuu 2013

Ensi syksynä Subilla alkaa Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother! Tähän asti Suomen BB-taloon on astunut sisään taviksia ja ulos julkkiksia, mutta syksyllä tähän tulee muutos. Julkkisten BB-ohjelmia on nähty jo useissa eri maissa, esimerkiksi brittien Celebrity Big Brotherissa saatiin tammikuussa päätökseen jo 11. kausi. Suomen julkkisten haku BB-taloon on alkanut – kenet sinä haluaisit nähdä talossa?

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24