Casino

Viihde24

henna kalinainen

Aiheeseen henna kalinainen liittyvät jutut.

Maatilan prinsessat alasti – katso kuvat!

Julkaistiin 4. lokakuu 2013

Tuorein TV:n reality-pläjäys Maatilan prinsessa nähdään TV5-kanavalla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 8.lokakuuta alkaen. Prinsessa-katraaseen kuuluu monia viihdelehtien kohujulkkiksia, jotka ovat esiintyneet vähäpukeisina useita kertoja. Tässä teille esittelyssä Maatilan prinsessat – alasti!

Lue kokonaan…

Paljasta pintaa ja uhkeita muotoja tällä kertaa pellon laidalla? Tässä ovat Maatilan prinsessat!

Julkaistiin 12. syyskuu 2013

Ensin Viidakon tähtöset, sitten Aurinkorannan tähtöset ja nyt Maatilan prinsessa. Juorulehtien julkkisnaisia on tällä kertaa koottu uuteen TV-realityyn nimeltään Maatilan prinsessa. Ohjelma nähdään TV5-kanavalla 8. lokakuuta alkaen, ja ohjelmaa juontaa radiosta tuttu Juha Valvio. Mukana ovat muun muassa Tukiaisten nuorempi sisar Jasmine, Big Brotherista tutut Henna ja Suvi sekä hallitseva Miss Helsinki ja huhujen mukaan Cheekin heila Kelly Kalonji.

Lue kokonaan…

Henna Kalinainen ja Vanilla puistossa

Julkaistiin 5. heinäkuu 2012

Viidakon ja aurinkorannan tähtönen Henna Kalinainen erosi hiljattain miehensä Antti Kurhisen kanssa. Nyt lohtua ulkoiluun tuo onneksi pieni Vanilla-koira. Henna kävi ulkoiluttamassa Vanillaa kesäisessä Kaivopuistossa.

Lue kokonaan…

Aurinkorannan tähtönen rantatunnelmissa

Julkaistiin 28. toukokuu 2012

Kesä on täällä taas, ja saamme nauttia lämmön lisäksi vähäpukeisista auringonpalvojista. Subin uudessa nettisarjassa Aurinkorannan Tähtöset pyöritään Espanjan aurinkorannoilla kepeissä bikineissä. Kolmen ex-Viidakon Tähtöset -sarjalaisen lomamatka kulkee rennoissa tunnelmissa, kun he pääsevät tutustumaan rannan lisäksi paikalliseen elämäntyyliin. Tältä näyttää yhden tähtösen ranta-look!

Lue kokonaan…

Tähtöset siirtyvät viidakosta aurinkorannalle

Julkaistiin 26. toukokuu 2012

Samalla kun Viidakon Tähtöset -sarjassa eletään jännittäviä hetkiä viimeisen pudotuksen ja finaalinelikon taistellessa rahakilpailussa, lähti käyntiin nettishow Aurinkorannan Tähtöset. Subin netissä esitettävässä sarjassa seikkailee kolme viidakosta tuttua naista: Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään, ja siinä blondikolmikko starttaa matkaan lentokentältä, vaikka Hennalle matkan kohdemaa on vielä vähän hakusessa.

Lue kokonaan…

Viidakon Tähtöset alasti - katso kuvat!

Julkaistiin 9. huhtikuu 2012

Kymmenen tähtöstämme on viettänyt jo jonkun aikaa keskellä viidakkoa. Taifuunit- ja Viidakon Tiikerit -joukkueet ovat ottaneet yhteen, ja etenkin Martina Aitolehti on nostattanut kärkevillä puheillaan joidenkin niskakarvat pystyyn. Nyt annamme kuitenkin tyttöjen ulkoisten olemusten kamppailla keskenään: tässä Viidakon Tähtösiä luonnonasuissaan, olkaa hyvä!

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24