Casino

Viihde24

cheek

Aiheeseen cheek liittyvät jutut.

Nightwish-säveltäjän hyväntekeväisyysbiisillä mukana moni suomalainen ykkösartisti - katso tuore musiikkivideo!

Julkaistiin 9. toukokuu 2014

Tunnetut suomalaiset artistit yhdistivät voimansa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi. Nightwish-yhtyeelleen säveltävä Tuomas Holopainen vastasi uuden Lohtu -kappaleen musiikista. Mukana laulamassa ovat muun muassa Jenni Vartiainen, Chisu, Cheek, Lauri Ylönen ja Samu Haber.

Lue kokonaan…

Viidakon tähtöset 3 - ketkä kisaajista ovat esiintyneet alastonkuvissa?

Julkaistiin 9. huhtikuu 2014

Baywatch-näyttelijöiden Selviytyjät” eli kotoisammin Viidakon tähtöset starttaa tänään kolmannen tuotantokauden voimin. Mukana on 11 kaunotarta, ja luvassa on jälleen konflikteja ja kissatappeluita. Kyllähän kisassa taistellaan rahoistakin, mutta kenellä on isoimmat silikonit?

Lue kokonaan…

Robin ja Cheek olivat suomalaisten haetuimmat henkilöt vuonna 2013

Julkaistiin 18. joulukuu 2013

Teini-idoli Robin on jo toista vuotta peräkkäin suomalaisten eniten googlaama henkilö. Vastikään kaksi stadion-keikkaa loppuunmyynyt Cheek oli henkilöhakujen kakkonen.

Lue kokonaan…

Cheekin mysteeriuutinen selvisi - keikkakiertueelle massiivinen päätös!

Julkaistiin 19. marraskuu 2013

Kotimaisen rap-musiikin kuumin nimi Cheek oli kutsunut tänään median edustajat Kämp-hotelliin yllätysuutisia varten. Iltapäivällä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa selvisi, että artistin ensi vuoden keikkaputki saa Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän päätöksen.

Lue kokonaan…

Näin Cheek kommentoi hänestä tehtyä "pilailupeliä"

Julkaistiin 25. lokakuu 2013

Rap-artisti Cheekistä tehty pilailupeli on kerännyt suuren huomion sen levittyä sosiaalisen median palveluissa. Suurin osa peliä pelanneista on osannut ottaa sen huumorilla. Myös itse Cheek (oikealta nimeltään Jare Henrik Tiihonen) kommentoi peliä Instagram-tilillään näin:

Lue kokonaan…

Cheekin musavideolla esiintynyt malli rohkeissa kuvissa

Julkaistiin 23. elokuu 2013

Kaksi viikkoa sitten julkaistu Cheekin uusi musiikkivideo kerännyt virallisella Youtube-kanavallaan jo lähes kaksi miljoonaa katselua. Kappaleen Timantit on ikuisia videolla näyttelee isossa roolissa Cheekin lisäksi Anniina Puonti. Mallin töitä tekevä Puonti on aikaisemmin tänä vuonna poseerannut rinnat paljaana rohkeissa kuvissa.

Lue kokonaan…

Cheekin uusi musiikkivideo "Timantit on ikuisia" - albumi julkaistaan syyskuussa

Julkaistiin 9. elokuu 2013

Jare Henrik Tiihonen eli Cheek on julkaissut tuoreen sinkkunsa musavideon. Kappale kantaa nimeä Timantit on ikuisia. Onko tässä miehessä James Bond -ainesta?

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24