Casino

Viihde24

big brother

Aiheeseen big brother liittyvät jutut.

Big Brother 10. kausi alkoi - taloon heti 17 asukasta

Julkaistiin 26. elokuu 2014

Suomen kymmenes Big Brother -kausi alkoi sunnuntaina 24. elokuuta, kun uudistuneeseen taloon marssi 17 asukasta. Talosta löytyy jälleen hyvin värikkäitä ja erilaisia persoonia. Nuorimman ja vanhimman asukkaan ikäero on huimat 50 vuotta! Tällä kaudella voittaja kuittaa ennätykselliset 100 000 euroa.

Lue kokonaan…

Big Brotherin 10. kausi alkaa 24.8. - äänestä viimeinen osallistuja!

Julkaistiin 25. heinäkuu 2014

Tosi-TV:n pioneeriohjelma Big Brother alkaa taas elokuun 24. päivä. Kyseessä on jo ohjelman 10. tuotantokausi Suomessa, ja voittajan palkintosumma on nostettu 100 000 euroon. Käynnissä on myös vielä muutaman päivän ajan äänestys, jossa voit asettua itse ehdokkaaksi, tai äänestää haluamaasi henkilöä talon asukkaaksi. Uutena BB Extra -ohjelman juontajana on BB-voittaja Sauli Koskinen.

Lue kokonaan…

Selvänäkijä ja tosi-tv-tähti Claudia Eve hankki jättisilikonit

Julkaistiin 5. maaliskuu 2014

TV:stä tuttu Claudia Eve käväisi Virossa ja palasi matkaltaan entistä uhkeampana. Muun muassa omasta televisiosarjasta Selvänäkijä Claudia Eve, Iholla -realitysarjasta ja Julkkis Big Brotherista tuttu nainen poseerasi heti intiimeissä kuvissa.

Lue kokonaan…

Vihdoin tämäkin viidakon tähtönen ja BB-kisaaja poseeraa alastonkuvissa!

Julkaistiin 4. helmikuu 2014

Hän seikkaili Viidakon tähtösten toisella kaudella monen muun kaunottaren kanssa. Televisioura jatkui tämän jälkeen Julkkis Big Brotherissa. Nyt kaikki loputkin vaatteet lensivät pois, kun hän riisuutui tuoreisiin alastonkuviin.

Lue kokonaan…

Saana Uimonen esitteli taas sulojaan - selfie yläosattomissa!

Julkaistiin 21. tammikuu 2014

Parivaljakko Saana Uimonen ja Kirsikka Kopponen ovat postanneet aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Pari päivää sitten Kirsikka laittoi Saanan hiuksiin pitkiä sinettipidennyksiä. Hetken päästä Saanan Facebook-profiilikuvaksi päivittyi otos, jossa nainen on yläosattomissa.

Lue kokonaan…

Julkkis BB: virallinen tieto - tämän takia Andy poistettiin talosta!

Julkaistiin 12. syyskuu 2013

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Julkkis Big Brother -talossa sattui välikohtaus, jonka seurauksena Andy McCoy poistettiin talosta. Sub-kanava ja Big Brother -ohjelman tuottaja Mikko Räisänen ovat antaneet asiasta lisätietoa. Virallisena syynä Andyn talosta poistamiseen oli “käyttäytyminen sääntöjen vastaisesti toista asukasta kohtaan”.

Lue kokonaan…

Julkkis BB: Andy luovuttaa!

Julkaistiin 11. syyskuu 2013

Julkkis Big Brotherin suosituimmaksi hahmoksi noussut Andy McCoy on ilmoittanut luovuttavansa ja lähtevänsä BB-talosta. Andy ilmoitti asiasta päiväkirjahuoneessa tänään keskiviikkona.

Lue kokonaan…

Tässä on BB-Frederikin 38 vuotta nuorempi naisystävä!

Julkaistiin 11. syyskuu 2013

“Junttidiscon kuningas” Frederik ei ole peitellyt kiinnostustaan vastakkaiseen sukupuoleen BB-talossa ollessaan. Hän on jo maannut puolialastomana naisasukkaiden hierottavana, ja suudellut valitsemansa kuningattaren, Sara Siepin, kanssa. Oikeassa elämässä talon ulkopuolella 68-vuotias “Reetu” seurustelee lähes 40 vuotta nuoremman naisen kanssa!

Lue kokonaan…

Teinivaimo vilautteli rintojaan BB-talossa

Julkaistiin 4. syyskuu 2013

Suomen oma Julkkis BB -show polkaistiin vasta käyntiin. Puheenaiheena ovat olleet Andy McCoy ja huumeidenkäyttö, intiimi kanssakäyminen ja tietysti Marianne Kallion kolme ja puolen desin tissit. Samaan aikaan Brittien Julkkis Big Brotherissa mukana oleva Courtney Stodden, 53-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchinsonin teini-ikäinen vaimo, on “joutunut esittelemään” uhkeita rintojaan kameroiden edessä.

Lue kokonaan…

Andy McCoy hiljensi julkkisten BB-talon: "Mitä v**tua sä katot?"

Julkaistiin 4. syyskuu 2013

Taas se ihastuttaa ja vihastuttaa meitä: Big Brother starttasi eilen 12 julkkiksen astuessa valvovan silmän alle. Suora TV-lähetys keräsi Subin kaikkien aikojen ennätysyleisön, 793 000 katsojaa. Parhaimmillaan maailmalle lähti 565 #bbsuomi-twiittiä minuutissa; kaikkiaan twiittejä oli yli 21 000. Suomen kautta aikojen ensimmäiseen Julkkis Big Brother -ohjelmaan oli saatu mukaan odotetusti tuntemattomampia julkkiksia, mutta viimeisenä taloon astellut Andy McCoy kirjaimellisesti hiljensi talon.

Lue kokonaan…

Julkkis BB: tässä viralliset vinkit siihen, keitä talossa tullaan näkemään!

Julkaistiin 28. elokuu 2013

Ensi viikolla se alkaa, Julkkis Big Brother! Sub julkaisee joka päivä BB-kauden alkuun asti uusia vinkkejä tulevista asukkaista. Taloon astelee ainakin “ihana näyttelijä” sekä “legendaarinen esiintyjä”. Kenet sinä haluaisit nähdä talossa? Katso kaikki tähänastiset vinkit Subin netistä.

Lue kokonaan…

Estradilla Janica Kortman - uudet alastonkuvat!

Julkaistiin 12. elokuu 2013

Big Brother -voittaja Janica Kortman kertoi aikaisemmin tänä vuonna lopettaneensa eroottisen tanssijan uransa. Eroottisen mallin uraansa hän ei kuitenkaan vielä ole lopettanut – “BB-Janica” esiintyi jälleen uusissa alastonkuvissa.

Lue kokonaan…

Tauski perui keikkansa kännäämisen takia - seuraavaksi BB-taloon?

Julkaistiin 12. elokuu 2013

Kangasalan ja Mäntän paikallispubien asiakkaat joutuivat pettymään viime viikonloppuna, kun Tauski, oikealta nimeltään Tauno Peltonen, perui sovitut keikkansa. Hänen oli tarkoitus esiintyä lauantai-iltana ensin Kangasalan Suoraman Pubissa kello 22, ja tämän jälkeen Mäntän Old Alexanderissa. Artisti itse ei vastannut puhelimeen lipunmyyjänä toimineen keikkamyyjän yrittäessä tavoittaa häntä. Lopulta Tauskin kuski saatiin langan päähän, ja syy keikkojen peruuntumiseen ei ollut yllättävä.

Lue kokonaan…

Syyskuussa alkava Julkkis Big Brother on kamalampi kuin koskaan!

Julkaistiin 1. elokuu 2013

Tai ainakin näin on, mikäli tuoretta BB-traileria on uskominen. Vielä on kuukausi aikaa siihen kun kamerat käynnistyvät julkkisten asuttamassa Big Brother -talossa. Nyt on julkaistu jo traileri, jossa kysytään kaduntallaajilta, mitä mieltä he ovat Julkkis BB:stä.

Lue kokonaan…

BB-Janica riisuutui jälleen - katso tyylikkäät kuvat!

Julkaistiin 23. huhtikuu 2013

Parin vuoden takaisesta Big Brotherista julkisuuteen pompsahtanut Janica Kortman on jättänyt eroottisen tanssijan uransa. Paljasta pintaa hän tykkää kuitenkin vielä esitellä. Ensin Janica nousi otsikoihin BB-taloon mennessä. Isoveljen silmän alla keneltäkään ei jäänyt huomaamatta BB-Janican muodokkaat linjat. Big Brotherin voittohuuman hiljennyttyä oli aika poseerata moottoripyörän selässä – alasti. Tyyli on muuttunut jälleen – katso miltä Janica Kortman näyttää tuoreimmissa alastonkuvissa.

Lue kokonaan…

Syksyllä se alkaa - Suomen Julkkis Big Brother!

Julkaistiin 5. maaliskuu 2013

Ensi syksynä Subilla alkaa Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother! Tähän asti Suomen BB-taloon on astunut sisään taviksia ja ulos julkkiksia, mutta syksyllä tähän tulee muutos. Julkkisten BB-ohjelmia on nähty jo useissa eri maissa, esimerkiksi brittien Celebrity Big Brotherissa saatiin tammikuussa päätökseen jo 11. kausi. Suomen julkkisten haku BB-taloon on alkanut – kenet sinä haluaisit nähdä talossa?

Lue kokonaan…

Big Brother Suomi 2012 voittaja: Teija

Julkaistiin 2. joulukuu 2012

Rovaniemeläinen Teija Kurvinen voitti tämänvuotisen Big Brotherin. Finaalipäivään ylsivät Teijan lisäksi kakkoseksi tullut Iida Repo, kolmanneksi sijoittunut Jouko Näivä ja neljänneksi sijoittunut Markus Väänänen. Voittokamppailu oli tiukka kahden naiskilpailijan välillä, ja 46-vuotias Teija vei voiton vain muutaman prosenttiyksikön turvin. Toiseksi tullut Iida oli häätöäänestyksessä kaikkiaan 7 kertaa, mutta selvisi silti finaaliin.

Lue kokonaan…

BB-Iida rokkibändin laulajana - katso musavideo!

Julkaistiin 1. marraskuu 2012

Big Brother -talossa laulutaitojaan kyselemättäkin esitellyt Iida on esiintynyt ennenkin solistina. Yli kolme vuotta sitten julkaistussa rokkivideossa BB-Iida näyttää miten taipuu ZZ Top -kappale Bang Bang naisen laulamana. Nyt ei kuulla “nejnejnejnej”-rallattelua, vaan vanhaa kunnon rock ‘n rollia!

Lue kokonaan…

BB-Janitan kihlaus jo purettu!

Julkaistiin 12. syyskuu 2012

Ailahtelevasti Big Brother -talossa elämänsä aloittanut Janita yritti jo poistua talosta hätäuloskäynnistä. Ovi ei kuitenkaan auennut ja koti-ikäväinen nainen ei päässyt kihlattunsa luokse. BB-Pian tiputtua ensimmäisena talosta, tuntuu Janita jälleen nauttivan olostaan. Tunteiden myllerryksessä hän on viettänyt läheisiä hetkiä talon miesasukkaiden kanssa, mikä kuuluu hänen mukaansa BB-talon eristäytyneeseen elämään. Janita kommentoi BB:ssä miettivänsä eroa puolisostaan, mikäli tämä ei hyväksy BB-talon käytöstä. Janitan miesystävä kommentoi kihlaustaan tuoreeltaan näin:

Lue kokonaan…

BB-Leina alasti

Julkaistiin 3. syyskuu 2012

Big brother 2012 Leina


Leina and Johanna nude shower from BBFinland by bbbvideos

Lue kokonaan…

Johanna ja Leina eivät häpeilleet BB-aamusuihkussa - katso video!

Julkaistiin 28. elokuu 2012

Big Brother -talossa päästiin viettämään tänään aamutoimia, joihin kuuluu perinteisesti yhteissuihku. Monet naisasukkaat arkailivat suihkukäynnillään pitäen t-paitaa päällä peseytyessään. Silikonirintainen blondi Johanna ei kuitenkaan häpeillyt esiintyä alasti suihkukameroiden edessä. Peilien takana olevia kameroita ei pelännyt myöskään uhkea Leina. Katso suihkuvideo!

Lue kokonaan…

Big Brother alkoi: talossa 14 naista ja vain 4 miestä

Julkaistiin 28. elokuu 2012

Nyt se alkoi! Uusittuun Big Brother -taloon astui tänään kaikkiaan 19 asukasta, joista vain neljä on miehiä. Joukossa on myös BB:n palkkaama näyttelijä Milla, joka on talossa aiheuttamassa hämmennystä saatujen salakäskyjen avulla. Milla kerkesi ensimmäisenä iltanaan ainakin käskyttämään muutaman talon naisen nukkumaan olohuoneen sohvalle.

Lue kokonaan…

Big Brother 2012 alkaa

Julkaistiin 20. elokuu 2012

Suomen Big Brother -talo herää vuoden odotuksen jälkeen taas henkiin uudistuneena ja entistä sosiaalisempana. Järjestyksessään kahdeksas tuotantokausi starttaa 28.8 ja BB 24/7 -palvelu aukeaa jo maanantaina 27. päivä. Alkavalla kaudella katsojat pääsevät vaikuttamaan ohjelmaan entistä enemmän; pääset mukaan tekemään ohjelmaa, vaikuttamaan talon sisältöön ja kysymään asukkailta kysymyksiäsi. Facebookin ja Twitterin lisäksi voit mediasosialisoida Subin Big Brother -keskustelufoorumilla.

Lue kokonaan…

BB-Janica uusissa alastonkuvissa

Julkaistiin 5. kesäkuu 2012

Viime vuoden Big Brother -voittaja Janica Kortman poseeraa uusissa alastonkuvissaan Harley Davidson -moottoripyörän selässä. Niin kirjanpitäjän kuin stripparinkin hommissa työskennellyt “BB-Janica” räväytti jo viime syksynä julkaistuissa kuvissa sekä suihkuvideoissa.

Lue kokonaan…

Sauli Koskinen: "Keskustelupalstojen lukeminen oli virhe"

Julkaistiin 2. helmikuu 2012

Sauli Koskinen kertoo tämänpäiväisessä blogitekstissään kuinka hän katuu sitä, että päätyi lukemaan keskustelupalstoja Suomen Big Brother -voittonsa jälkeen. Negatiiviset kommentit täysin tuntemattomien ihmisten suusta olivat kova pala. Nyt Sauli osaa kuitenkin ottaa asiat vähemmän vakavasti, ja elämän kultainen keskitie on löytynyt

Lue kokonaan…

BB-Janican seksishow oli liikaa Big Brotherille

Julkaistiin 21. lokakuu 2011

Big Brother -talossa sattuu ja tapahtuu. Tämän todistaa myös oheinen videoklippi jossa kilpailijat juhlivat näyttävästi meksikolaisittain. Alkoholi ja musiikki vaikuttivat kuitenkin BB-Janicaan sen verran että neitokainen päätti antaa muille kanssakilpailijoilleen ammattimaisen striptease-esityksen.

Lue kokonaan…

Big Brother alkaa, mukana strippari, julkkis pornotähti ja tuomittu rikollinen

Julkaistiin 31. elokuu 2011

Big Brother alkoi tänään ja BB-taloon astui monenlaista tallaajaa, kuten strippari, tv-julkkis pornotähti ja tuomittu rikollinen. Kooste tv-ohjelmasta on nähtävissä huomenna Sub-tv:ltä keskiviikkona klo 22:00.

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24