Casino

Viihde24

bb iida

Aiheeseen bb iida liittyvät jutut.

Big Brother Suomi 2012 voittaja: Teija

Julkaistiin 2. joulukuu 2012

Rovaniemeläinen Teija Kurvinen voitti tämänvuotisen Big Brotherin. Finaalipäivään ylsivät Teijan lisäksi kakkoseksi tullut Iida Repo, kolmanneksi sijoittunut Jouko Näivä ja neljänneksi sijoittunut Markus Väänänen. Voittokamppailu oli tiukka kahden naiskilpailijan välillä, ja 46-vuotias Teija vei voiton vain muutaman prosenttiyksikön turvin. Toiseksi tullut Iida oli häätöäänestyksessä kaikkiaan 7 kertaa, mutta selvisi silti finaaliin.

Lue kokonaan…

BB-Iida rokkibändin laulajana - katso musavideo!

Julkaistiin 1. marraskuu 2012

Big Brother -talossa laulutaitojaan kyselemättäkin esitellyt Iida on esiintynyt ennenkin solistina. Yli kolme vuotta sitten julkaistussa rokkivideossa BB-Iida näyttää miten taipuu ZZ Top -kappale Bang Bang naisen laulamana. Nyt ei kuulla “nejnejnejnej”-rallattelua, vaan vanhaa kunnon rock ‘n rollia!

Lue kokonaan…

Viidakon Tähtöset alasti - katso kuvat!

Julkaistiin 9. huhtikuu 2012

Kymmenen tähtöstämme on viettänyt jo jonkun aikaa keskellä viidakkoa. Taifuunit- ja Viidakon Tiikerit -joukkueet ovat ottaneet yhteen, ja etenkin Martina Aitolehti on nostattanut kärkevillä puheillaan joidenkin niskakarvat pystyyn. Nyt annamme kuitenkin tyttöjen ulkoisten olemusten kamppailla keskenään: tässä Viidakon Tähtösiä luonnonasuissaan, olkaa hyvä!

Lue kokonaan…


Musiikkiuutiset
Hömppäuutiset
Trailerit
Trailerit
Viihde24